ΝΕΑ

ÓÏÕÉÔÅÓ ÊÁÉ ÈÕÑÁ 3 ÓÔÏ ÃÇÐÅÄÏ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ  *** ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ ***
Σεπτέμβριος 2016

Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το σπίτι του Παναθηναϊκού, αλλάζει μέρα με τη μέρα, με τις βελτιώσεις να είναι πλέον ορατές. Το πλάνο της πρώτης φάσης των έργων προχωράει με αμείωτο ρυθμό.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÊËÁÌÐ ÌÐÑÉÆ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2015-2016 PANATHINAIKOS - CLUB BRUGGE(CHAMPIONS LEAGUE 2015-2016)
Πάρε τη θέση σου στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποκρινόμενη στη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας στη δωρεά ενός διαρκείας σε κάθε δύο χορηγικά πακέτα που αποκτώνται,  κρατάει ανοιχτή αυτή την προσφορά. Δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν έως σήμερα που έληγε η προσφορά, να πάρουν τη θέση τους στο γήπεδο της Λεωφόρου, την ιστορική…

Γεμίζουμε τη νέα Λεωφόρο…

Από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουλίου, μικροί και μεγάλοι μπορούν να πάρουν τη θέση που τους ανήκει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ιούνιος 2016

Στην άμεση εφαρμογή των υποσχέσεων του σχετικά με τα έργα για τη νέα Λεωφόρο, την ολική αναμόρφωση του ιστορικού γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Στα παρασκήνια του «ΠΑΟ… Λεωφόρο»

Στο video, όπως πάντα με τον ξεχωριστό τρόπο που παρουσιάζουν οι κάμερες του PAO TV όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό, προβάλλονται όλα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός… αέρας.

ΠΑΟ… Λεωφόρο με 1.538.900 ευρώ

Μια τρίωρη παναθηναϊκή βραδιά με κεντρικό άξονα το γήπεδο της Λεωφόρου και το πλάνο ριζικής ανακατασκευής του διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του «ΣΚΑΪ».

Η νέα Λεωφόρος… backstage

Δείτε πλάνα από όσα έλαβαν χώρα στη συνέντευξη Τύπου για την καμπάνια της ανακατασκευής του «Απόστολος Νικολαΐδης», μέσα από το video του PAO TV.

Το όραμα για τη νέα Λεωφόρο

Παρουσία του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλία Μιχαλαριά, αλλά και των «πρεσβευτών» του έργου, παρουσιάστηκε σήμερα η καμπάνια για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης».